Zorgen in Den Haag: "Wat zullen spelers nu denken?"

23 juni 2017, 09:02

Al ruim voordat het nieuwe seizoen begonnen is, is het alweer onrustig bij ADO Den Haag. Nadat commissarissen Wim Deetman en Martin Jol afzwaaiden bij de club uit de Hofstad, [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/317948/gemeente-den-haag-geeft-ado-aandeel-uit-handen/,_blank,besloot] de gemeente om haar prioriteitsaandeel in de club terug te geven. Het leidt tot veel zorgen bij ADO, dat nu moet afwachten of de KNVB-licentiecommissie de ingediende begroting zal goedkeuren.

Binnen twee weken heeft de licentiecommissie naar verwachting een oordeel geveld over de ingediende begroting, die door de gemeente Den Haag beschouwd werd als een teken van een ongezonde bedrijfsvoering. Daarop besloot de gemeente haar aandeel in ADO terug te geven.

Jeffrey van As, manager voetbalzaken bij ADO, ziet het allemaal met lede ogen aan. Hij wil zich op het sportieve aspect focussen, maar ondervindt dat dit nu lastig is. "We hebben nog niet kunnen bouwen en zijn alleen spelers verloren", zegt Van As tegen het Algemeen Dagblad. "Op Nick Kuipers na is er nog niemand bij gekomen. Ik vind het jammer wat er allemaal gebeurt. Wat denk je dat spelers met wie we praten nu denken? Deze commotie is dramatisch voor de club. Het positieve gevoel dat ik had is wel even in de ijskast. Spelers die onze eerste keus waren, loop je op deze manier wellicht mis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen