Feyenoord haalt geen vervanger voor Vermeer

4 augustus 2017, 20:15   Bijgewerkt: 5 augustus 2017, 17:36

Feyenoord haalt geen vervanger voor de geblesseerde Kenneth Vermeer. De doelman raakte deze week geblesseerd aan zijn hand en staat minimaal twee maanden buitenspel. Giovanni van Bronckhorst vertrouwt op Brad Jones en Justin Bijlow, terwijl hij Ramón ten Hove ook tot zijn beschikking heeft.

"Voor Kenneth is dit een persoonlijk drama en ook voor mij als trainer is dit balen", zegt Van Bronckhorst op de website van de Rotterdammers. "De strijd tussen Kenneth en Brad in de voorbereiding was goed, fris en scherp. Ik had de keuze voor eerste doelman nog niet gemaakt. We zullen geen doelman aantrekken en gaan het doen met de keepers die onder contract staan."

Van Bronckhorst deed deze uitspraken tijdens een persconferentie in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Vitesse. "Ik hecht veel waarde aan de Johan Cruijff Schaal. Elke prijs die je kunt winnen, daar moet je vol voor gaan. Dat zullen we morgen dus ook doen. Het is daarbij mooi dat we thuis spelen in een vol stadion. We zullen er klaar voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen