Van Dijk dient transferverzoek in bij Southampton

7 augustus 2017, 21:05

Virgil van Dijk heeft een transferverzoek ingediend bij Southampton. De verdediger wil de Engelse club verlaten en zegt geen ander mogelijkheid meer te hebben dan een transferverzoek in te dienen. Met name Liverpool lonkt al tijden naar de diensten van de Oranje-international.

Het statement is in handen van The Times. "Ik ben heel erg ambitieus en wil zoveel mogelijk bereiken", valt te lezen. "Ik wil Europees voetbal spelen en wil dat Southampton de interesse van topclubs serieus neemt, als die er nog is. Het frustreert mij dat ik niet te koop ben. Ik ben teleurgesteld dat verschillende topclubs steeds de deur zijn gewezen."

Door zijn vertrekwens werd Van Dijk onlangs uit de selectie gezet. In het statement noemt hij dat een onrechtvaardig besluit."Door zijn vertrekwens werd Van Dijk onlangs uit de selectie gezet en was een volgende straf in aantocht. "Het voelt voor mij alsof ik geen andere keus heb nadat de club mij wil straffen met een boete gelijk aan twee weeksalarissen. Ik vind dat onrechtvaardig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen