Engelse media: Coutinho dient ook transferverzoek in

11 augustus 2017, 15:16

In navolging van Virgil van Dijk heeft ook Philippe Coutinho een transferverzoek ingediend. De 25-jarige spelmaker wil weg bij Liverpool. Engelse media, waaronder BBC en Sky Sports, melden dat. De Braziliaan ontbreekt in de wedstrijdselectie voor de Premier League-wedstrijd van zaterdag op bezoek bij Watford. De lezing van Liverpool is een rugblessure.

The Reds brachten vrijdagochtend nog een statement naar buiten waarin stond dat Coutinho op Anfield blijft. Hij wordt constant gelinkt aan een vertrek naar FC Barcelona, dat in hem de gedroomde opvolger van Neymar ziet. Een Catalaans bod van honderd miljoen euro zou al van tafel zijn geveegd.

Dat Coutinho tegen Watford niet in actie komt, heeft volgens Liverpool te maken met een rugblessure. "Hij heeft problemen met zijn rug en traint sinds vrijdag niet", zegt manager Jürgen Klopp op de website van de Engelsen." Het is ook twijfelachtig of Coutinho dinsdag in actie kan komen als Liverpool in de voorronde van de Champions League tegen Hoffenheim speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen