Neymar geeft trapje na richting bestuur van FC Barcelona

21 augustus 2017, 07:40   Bijgewerkt: 21 augustus 2017, 16:00

Neymar stal zondagavond de show bij Paris Saint-Germain, dat ondanks een numerieke minderheid (rode kaart Marco Verratti) met 6-2 langs FC Toulouse wervelde in het Stade Parc de Princes. Na afloop van de eclatante zege, waarin Neymar twee goals en twee assists aantekende, gaf de Braziliaan nog een trapje na richting zijn oude club FC Barcelona.

Neymar verruilde Barça voor 222 miljoen euro voor PSG en werd daarmee de duurste speler ooit. De balvirtuoos uit Brazilië gaat nu nog in op zijn periode in Catalonië. "Toen ik daar aankwam ging het allemaal prima, maar daarna werd duidelijk dat er bestuurders zitten die daar eigenlijk niet zouden moeten zitten. Ik heb met ze te doen", sprak Neymar na de 6-2 van PSG tegenover de verzamelde media.

"Ik heb vier gelukkige jaren bij Barcelona gehad, maar de club verdient beter. Ik hoop dat het weer beter met ze zal gaan en dat Barça weer een team kan creëren dat kan meedoen om de prijzen", vervolgt Neymar, die daarmee ook suggereert dat de selectie van de Catalanen momenteel niet echt op peil is. Aangezien Barça tot twee keer toe werd verslagen door Real Madrid in de Spaanse Supercup, lijkt er wel wat te moeten gebeuren in Camp Nou. Daar werd zondag wel een 2-0 zege op Real Betis geboekt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen