Sparta Rotterdam uit de schulden na royale winst over laatste jaar

11 december 2017, 14:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta Rotterdam is uit de rode cijfers. De Rotterdammers boekten een zeer positief jaar met een winst van een kleine twee miljoen euro en heeft zodoende een positief eigen vermogen opgebouwd. Dat melden de Kasteelheren op haar website.

Sparta heeft het boekjaar 2016/17 afgesloten met een winst van ruim 1,9 miljoen euro, waardoor het eigen vermogen, dat bijna een miljoen euro negatief was, is toegenomen naar € 1.030.360 positief per 30 juni 2017. Dat is vooral te danken aan de bewuste keuzes: Sparta begroot jaarlijks op Eerste Divisie-niveau. Daarnaast was het aantal zogenoemde vergoedingssommen groot de laatste maanden.

"De komende seizoenen zal alles in het teken staan van het blijven spelen op Eredivisie-niveau. Belangrijk in deze doelstelling is het vergroten van de netto omzet waardoor het spelersbudget zal toenemen. Naast de toename van het spelersbudget zal de staf en organisatie verder versterkt moeten worden om door te kunnen groeien als vaste speler in de Eredivisie", laat Sparta weten in een statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen