Werder en HSV laten punten liggen

Ger
8 februari 2006, 23:15

Dat Bayern München dinsdag in Berlijn op een gelijkspel bleef steken inspireerde de achtervolgers in de Duitse voetbalcompetitie een dag later niet. Hamburger SV verloor met 2-1 bij Hannover 96 en Werder Bremen speelde gelijk bij VfB Stuttgart: 0-0.

Na twintig speelronden staat Werder nu op acht punten van de Beierse recordkampioen, terwijl HSV al tien punten in de strijd om het kampioenschap achterblijft. Tegen Stuttgart was Werder Bremen de betere ploeg. Maar de veruit productiefste club van de Bundesliga (51 treffers) reisde dit keer doelpuntloos terug naar het noorden.

Schalke 04 blijft een vierde plaats innemen op de ranglijst. Het speelde een troosteloos duel uit bij Borussia Mönchengladbach: 0-0. De achterstand op nummer drie HSV bedraagt vijf punten.

VfL Wolfsburg gaf trainer Klaus Augenthaler de vrije hand bij wat aankopen. Dat leidde onder meer tot de komst van Van der Leegte (ADO Den Haag) en Rick Hoogendorp (RKC). Het hielp zijn ploeg woensdag weinig. Met Van der Leegte en Hofland in de basis verloor Wolfsburg uit tegen Bayer Leverkusen, Augenthalers oude club, met 4-0. Hoogendorp viel in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen