Stuttgart zet trainer Trapattoni op straat

9 februari 2006, 23:25

Na ruim een half jaar is er een eind gekomen aan het huwelijk tussen VfB Stuttgart en de Italiaanse trainer Giovanni Trapattoni. De Duitse club maakte donderdagavond bekend dat de samenwerking per direct stopgezet wordt. De teleurstellende resultaten werden als motivatie van het besluit aangevoerd. Stuttgart staat op een teleurstellende zevende plaats in de Bundesliga. 

Trapattoni werd donderdagavond op de hoogte gebracht van het besluit, dat de clubleiding, volgens een persbericht, zeer zwaar was gevallen. "Giovanni Trapattoni is een absolute gentleman en de succesvolste clubtrainer van de wereld. Desondanks heeft zijn werk met de ploeg niet het gewenste effect en resultaat gehad. Daarom zijn we gezamenlijk tot het besluit gekomen dat we met een andere trainer ons doel - Europees voetbal - kunnen bereiken", liet de leiding weten.

VfB Stuttgart laat er geen gras over groeien en wil vrijdag de opvolger al presenteren. De onlangs bij Schalke weggestuurde Ralf Rangnick zou de voornaamste kandidaat zijn om "Trap" op te volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen