FC Groningen veel te sterk voor ADO Den Haag

Ger
5 oktober 2008, 14:19   Bijgewerkt: 5 oktober 2008, 15:48

Met opvallend gemak heeft FC Groningen zondagmiddag de koppositie in de Eredivisie weer overgenomen van PSV. De noorderlingen waren voor eigen publiek duidelijk een maatje te groot voor ADO Den Haag: 3-0. Petter Andersson, Evgeniy Levchenko en Marcus Berg scoorden.

Met snel en beweeglijk spel was FC Groningen in de regenachtige Euroborg al in de elfde minuut succesvol. Petter Andersson kopte een voorzet van Koen van de Laak langs ADO-doelman Robert Zwinkels. De noorderlingen bleven domineren en raakten onder meer twee keer de lat. Van de Laak zag verder een venijnige uithaal langs de kruising scheren.

In de tweede helft bleef FC Groningen de lakens uitdelen, al werd slordig met de vele mogelijkheden omgesprongen. Wie anders dan clubtopscorer Marcus Berg brak uiteindelijk de ban. De Zweed tikte een voorzet vakkundig uit de lucht langs Zwinkels. Hoewel de score veel hoger had kunnen uitvallen, maakte FC Groningen indruk met het vertoonde spel. De club lijkt de eerste plaats niet zonder slag of stoot prijs te geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen