Valencia blijft aan kop, Eto'o bezorgt Barça zege

19 oktober 2008, 20:13   Bijgewerkt: 19 oktober 2008, 21:07

Valencia draait dit seizoen als een trein. Met Unai Emery aan het roer is de ploeg nog altijd de trotse koploper in de Spaanse Primera Division. Zondag werd tegen Numancia alweer de zesde overwinning van het seizoen geboekt (4-0).

David Villa opende al na vijf minuten de score. Daarna bleef het lang 1-0, maar in de laatste twintig minuten prikte de thuisclub er nog drie doelpunten bij. De treffers waren van Mata, Vicente en nogmaals David Villa. Valencia heeft nu twee punten voorsprong op Villarreal, dat tweede staat. Real Madrid volgt op de derde plaats.

Racing Santander, donderdag de tegenstander van FC Twente in de UEFA Cup, kwam op eigen veld niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Deportivo la Coruna.

In tegenstelling tot Santander kwam FC Barcelona wél tot winst. De Catalaanse ploeg won met 0-1 bij Athletic de Bilbao. Na ruim een uur spelen maakte Samuel Eto'o, op aangeven van Thierry Henry, het enige doelpunt van de wedstrijd. Barça blijft door de overwinning op gelijke hoogte met Real Madrid, dat zaterdag al won bij stadgenoot Atletico. Beide clubs hebben zestien punten, drie minder dan Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen