ADO Den Haag hoopt op terugkeer Delorge

3 januari 2009, 09:12   Bijgewerkt: 3 januari 2009, 18:03

ADO Den Haag hoopt zich deze winterstop te versterken met Laurent Delorge, zo bericht De Telegraaf. De 29-jarige aanvaller speelde in het verleden één seizoen voor de Hagenaars, waarna hij naar Ajax verkaste. Bij de hoofdstedelingen komt hij echter nauwelijks aan de bak. In de voorbije anderhalf jaar speelde Delorge slechts vier competitieduels voor de Amsterdammers.

Delorge ziet een transfer naar de nummer veertien van de Eredivisie wel zitten. "Ik weet van de interesse", vertelt de oud-speler van onder meer Anderlecht. "Ik wacht af wat de status is en hoop dat de clubs er uitkomen. Maar blijkbaar is iedereen nu met vakantie. Ik ken ADO en sta niet onwelwillend tegenover een transfer."

Ook Ajax is bereid mee te werken aan een overgang. "Laurent heeft zich in een moeilijke situatie voor hem het laatste half jaar heel professioneel opgesteld. Als de belangstelling concreet blijkt, zullen wij niks opwerpen dat de transfer tegenhoudt", aldus technisch directeur Danny Blind.

ADO heeft zich reeds gemeld bij de 29-voudig landskampioen, maar is nog in afwachting of zijn oud-speler transfervrij mag vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen