Waterreus houdt Rangers op de been

23 februari 2006, 00:00

Met dank aan Ronald Waterreus mag Glasgow Rangers nog altijd hoop koesteren op een plaats in de kwartfinale van de Champions League. De Schotse ploeg speelde in eigen stadion met 2-2 gelijk tegen het Spaanse Villarreal, dat eigenlijk vele malen sterker was. Goed keeperswerk van Waterreus en matig afwerken van Villarreal zorgden er voor dat Rangers met kunst- en vliegwerk op de been bleef.

Dat Glasgow Rangers de tweede ronde van de Champions League bereikt had, was eigenlijk al een klein wonder. In de Schotse competitie draait de ploeg uiterst stroef en ook tegen Villarreal wist de ploeg niet aan te tonen hoe het toch mogelijk was dat ze in de groepsfase te sterk geweest waren voor FC Porto. Vanaf het eerste fluitsignaal was Villarreal de betere ploeg en konden de Rangers weinig anders doen dan achter de feiten aanlopen.

{image-old[4326][left-half][]}Al na acht minuten deed Dado Prso zijn ploeg de das om. Met een oliedomme handsbal veroorzaakte de spits een strafschop, die Riquelme met gemak verzilverde. Na deze treffer kregen de Spanjaarden kans op kans om de score te vergroten, maar het doelpunt viel uiteindelijk aan de andere kant. Lovenkrands zorgde met een zondagschot voor 1-1, maar deze treffer haalde Villarreal niet uit haar ritme. 

Na een serie geweldige reddingen van Waterreus slaagde Forlan er in om de Nederlandse sluitpost te passeren: 1-2. Dat Peña met een eigen doelpunt nog voor 2-2 zorgde, was volledig tegen de verhouding in. Toch zal Villarreal er vermoedelijk weinig moeite mee hebben om het karwei in eigen stadion af te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen