Denneboom: "Ik blijf bij FC Twente"

29 januari 2009, 07:09

Romano Denneboom maakt het seizoen af bij FC Twente. De aanvaller werd de afgelopen weken in verband gebracht met een transfer, omdat hij in Enschede niet verder kwam dan een rol als reserve. "Maar ik heb er voor gekozen om bij FC Twente te blijven", laat de éénvoudig international weten aan FCUpdate.nl.

Denneboom begon het seizoen als basisspeler, maar raakte na een paar weken zijn plekje kwijt aan Marko Arnautovic. "De eerste wedstrijden van het seizoen, toen ik nog speelde, draaide het team niet zo goed. De trainer gaf daarom Marko een kans en daarna begon het te lopen. En als een team goed draait en wedstrijden wint, is het niet makkelijk om je terug in de basis te spelen", zegt de 29-jarige aanvaller.

"Natuurlijk wil ik meer spelen en heb ik nagedacht over een transfer", vervolgt hij. "Er was ook interesse, maar ik heb er voor gekozen om bij FC Twente te blijven."

Door de blessure van Eljero Elia mocht Denneboom woensdag, in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag, weer eens in de basis beginnen. "Dat was lang geleden", lacht hij. "Het was even wennen, maar ik denk dat ik wel iets heb laten zien. Dat ik twee goals maakte, was belangrijk voor mij vertrouwen. Dat had ik even nodig."

Mede dankzij twee fraaie goals van Denneboom won Twente met 1-5 van ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen