Velthuizen mikt op minder dan vijftig tegentreffers

21 februari 2009, 08:30

Piet Velthuizen heeft zichzelf en Vitesse ten doel gesteld om dit seizoen minder dan vijftig tegentreffers te incasseren. De teller staat na 24 wedstrijden op 33, wat betekent dat de Gelderse defensie nog zestien keer gepasseerd mag worden.

"Vitesse heeft de laatste vijf jaar alleen maar boven de 55 gezeten. Ik wil onder de vijftig. Nog tien wedstrijden te gaan, met 33 tegen. Ik doe mijn best om het goal leeg te houden", aldus Velthuizen op Omroep Gelderland.

Vitesse won vrijdagavond eenvoudig met 3-0 van Roda JC. De sluitpost was echter niet enthousiast over het vertoonde spel. "We hebben niet heel goed gespeeld, maar we winnen wel. We kunnen met overtuiging naar De Kuip volgende week zondag."

Sinds de aanstelling van Theo Bos als hoofdtrainer is Vitesse bezig aan een opmars. Na de winterstop werd alleen van FC Twente verloren. Daarna bleef het zes duels ongeslagen en kreeg het slechts één tegendoelpunt. Deze sterke serie heeft de club intussen naar de tiende plaats in de Eredivisie geloodst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen