Van Bronckhorst droomt van de Coolsingel

1 maart 2006, 15:30

Als het aan Giovanni van Bronckhorst ligt, keert hij ooit terug naar Feyenoord. De linksback van FC Barcelona en het Nederlandse elftal spreekt in een interview met FCUpdate.nl, dat zaterdag gepubliceerd zal worden, openhartig over zijn toekomst. "Ik zou graag nog landskampioen willen worden met Feyenoord. Dat zou mijn loopbaan compleet maken", aldus de 31-jarige Van Bronckhorst.

"Feyenoord is mijn club en dat zal het altijd blijven", zegt Van Bronckhorst over de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. "Als ik terug kom naar Nederland, is Feyenoord mijn eerste optie. Ik heb geruchten gelezen dat ik dit seizoen benaderd zou zijn, maar dat is niet waar. Vorig seizoen heeft Ruud Gullit contact met me opgenomen, maar op dat moment was ik nog helemaal niet toe aan een terugkeer naar Nederland. Nu ook nog niet, overigens. Ik wil voorlopig nog in Barcelona blijven. Ik weet echter dat de deur bij Feyenoord altijd voor mij open staat en dat is fijn om te weten."

Het gehele interview met Van Bronckhorst, waarin hij onder meer openhartig praat over het Nederlands elftal, racisme in het Spaanse voetbal, de situatie bij Barcelona en zijn toekomst, is zaterdag te lezen op FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen