Lurling: "Zure maar terechte nederlaag"

Ger
22 april 2009, 09:00

Voor NAC Breda blijft het winnen van de KNVB Beker voorlopig een droom. De Brabanders, die in de kwartfinale nog te sterk waren voor de kersverse landskampioen AZ, gingen dinsdag onderuit bij FC Twente (3-1). En zo werd de halve eindstrijd voor de vierde keer in zes jaar het eindstation.

"Het is alsof de duvel ermee speelt", verzucht Anthony Lurling na de wedstrijd tegen FCUpdate.nl. "De afgelopen jaren troffen we in de halve finales telkens de sterkste tegenstander. Van de overgebleven ploegen van dit seizoen was Twente absoluut de zwaarste kluif. En dan speelden we ook nog een uitwedstrijd."

In de tweede helft trok de thuisclub het duel met drie goals alsnog naar zich toe. "Na de rust was Twente echt beter. De uitslag was uiteindelijk verdiend, hoe zuur dat ook voor ons is", geeft Lurling toe. "We kunnen onszelf echter niets verwijten. We hebben er alles aan gedaan. Helaas was dat niet voldoende."

"De uitschakeling komt hard aan. Vooral omdat we de eerste helft met een voorsprong afsloten", vult ploeggenoot Tommie van der Leegte aan. "Twente bleek na rust toch te goed en dat is geen schande. Als het echter langer 0-1 was gebleven, had ik het nog wel eens willen zien. Die gelijkmaker viel jammer genoeg te snel."

Voor NAC rest nu de Eredivisie, waarin de ploeg zich hoopt te plaatsen voor de play-offs. "Dat is nog geen uitgemaakte zaak", weet de middenvelder. "Er staan nog drie wedstrijden op het programma, waarvan we er zeker twee moeten winnen. Daar moeten we vol voor gaan, anders houden we niets aan dit seizoen over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen