Mourinho: "Chelsea miste een beetje geluk"

8 maart 2006, 10:42

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Chelsea weliswaar de beste ploeg van Engeland, maar niet van Europa. Nadat de ploeg vorig seizoen in de halve finale sneuvelde, was dit keer de achtste finale het eindstation voor de ploeg van manager Mourinho. De Portugees toonde zich na afloop van het duel weer eens een slechte verliezer. "Barcelona heeft ons met elf tegen elf nog nooit verslagen", verwijst hij naar de rode kaart van verdediger Asier del Horno in de heenwedstrijd.

Volgens Mourinho was de eerste ontmoeting, die door Barcelona in Londen met 1-2 gewonnen werd, cruciaal in deze tweestrijd. "We stonden in de terugwedstrijd voor een zware opgave. Het is jammer dat we geen twee wedstrijden hebben gezien waar beide ploegen met elf man speelden. In de heenwedstrijden moesten we een uur lang met een man minder spelen na de rode kaart voor Del Horno."

Ondanks alles heeft Mourinho nog lovende woorden over voor Barcelona. "Ze hebben ons verslagen, dus moeten ze beter zijn geweest dan wij. Barcelona is een geweldige ploeg en ik wens ze veel succes in de volgende ronde. Vorig seizoen moest Barcelona de kwartfinale op de tv bekijken, dit jaar is de beurt aan ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen