Liverpool-manager Benitez rekent op zijn spitsen

8 maart 2006, 15:21

Titelverdediger Liverpool zal vanavond alle zeilen bij moeten zetten om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. De Britten verloren twee weken geleden in Portugal met 1-0 van Benfica en zullen in eigen stadion dus moeten winnen om door te bekeren. Rafael Benitez, de manager van Liverpool, heeft er alle vertrouwen in dat zijn ploeg in deze missie zal slagen.

"Ik heb vertrouwen in mijn ploeg", zegt de Spaanse manager van de Britse ploeg. "Ik weet dat we minimaal twee keer moeten scoren, maar dat moet kunnen. Onze fans zullen het beste in ons naar boven halen. Als we er in slagen om voldoende kansen te creëren, zullen onze spitsen het karwei afmaken. We hebben de beste fans van de wereld en ik weet zeker dat Benfica enigszins onder de indruk zal zijn. Benfica zal de druk voelen, terwijl wij extra motivatie putten uit het publiek."

Peter Crouch

Peter Crouch

"Ons team is goed in vorm en we hebben vier uitstekende spitsen. Zelfs al we drie of vier keer moeten scoren, weet ik zeker dat we dat kunnen. Mijn spitsen hebben voldoende kwaliteit", aldus Benitez. Welke twee spitsen Benitez tegen Benfica de wei in zal sturen, is nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen