Seedorf gaat niet in op aanbieding Ajax

1 juli 2009, 10:56

Clarence Seedorf keert deze zomer niet terug naar Ajax. Trainer Martin Jol wilde de middenvelder graag naar Amsterdam halen, maar Seedorf ziet een vertrek bij AC Milan niet zitten. "Jammer maar helaas", zegt Jol in Voetbal International.

Jol zag in Seedorf een ideale aanvulling op zijn selectie. "We hebben een groep met veel jonge spelers. Seedorf heeft enorm veel ervaring en voetbalkwaliteit. En met zijn positieve houding zou hij een hoop kunnen betekenen voor mijn jeugdige ploeg."

Jol belde Seedorf om hem te polsen voor een terugkeer, maar de 33-jarige middenvelder bleek geen interesse te hebben. "Het was een prettig gesprek, maar Clarence maakte me duidelijk dat hij nog niet klaar is in het buitenland."

In hetzelfde blad bevestigt Seedorf deze woorden van Jol. "Ajax zal altijd een speciale club voor me blijven. Maar ik ben al heel lang weg uit Nederland en heb nog niet het gevoel dat ik klaar ben in het buitenland. Mijn contract bij Milan loopt nog twee jaar door. Aan Martin Jol ligt het niet, hij lijkt me een zeer interessante trainer om onder te werken. Ik gun hem en Ajax het beste. We hebben afgesproken dat we contact met elkaar blijven houden. Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen