Caluwe tekent voor één seizoen bij Al Wakra

13 juli 2009, 21:26   Bijgewerkt: 13 juli 2009, 22:58

Tom Caluwe gaat een Qatarees avontuur aan. De Belgische middenvelder tekent voor één seizoen bij Al Wakra, tweevoudig landskampioen van Qatar. Caluwe komt over van FC Utrecht, waar hij de afgelopen vier jaar speelde.

Utrecht wilde Caluwe graag behouden, maar beide partijen slaagden er niet in een akkoord te bereiken. "Ik onderhandelde met Utrecht over een nieuw contract voor drie seizoenen, maar we zijn er financieel niet uitgeraakt", zegt Caluwe tegen Sporza.

Uiteindelijk kwam de 31-jarige Caluwe, die ook in de belangstelling van Nederlandse clubs, via zijn netwerk bij Al Wakra terecht. "Zo'n kans komt niet zo vaak voorbij. Qua leven is het hier super. Veel mensen hebben daar een verkeerd beeld over."

"Al Wakrah is normaal een middenmoter", vervolgt hij. "Het wordt een hele uitdaging. Hier is nog veel werk voor de boeg. Ik denk dat ze hier veel aan mij zullen hebben. Ik heb hier voor één jaar getekend. We zien wel hoe de samenwerking verloopt. Ik kom hier niet om uit te bollen. Ik wil hier iets laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen