Been: "In de tweede helft hebben we gezwijnd"

Ger
23 december 2009, 08:56

Trainer Mario Been van Feyenoord kwam dinsdagavond na de bekerzege tegen AZ (1-0) superlatieven te kort om zijn gevoelens te omschrijven. "Dit is een fantastische overwinning", jubelde de Rotterdamse coach. "Een geweldige afsluiting van de eerste seizoenshelft. Een schitterende prestatie van de spelers. Voor onze trouwe supporters is dit ook perfect."

Been verloor in alle euforie de realiteit niet uit het oog. "Qua voetbal was dit zeker één van onze betere wedstrijden van het seizoen. Maar in de tweede helft hebben we gezwijnd. Toen liet AZ een paar uitstekend kansen liggen. We liepen in die fase te veel achteruit. Daarna kregen we gelukkig weer meer controle over de wedstrijd."

Been werd zowel tijdens als na de wedstrijd hartelijk toegezongen door het legioen. Met de stevige vierde plaats in de Eredivisie en een plaats in de kwartfinales de KNVB Beker voldoet de populaire clubman voorlopig ruimschoots aan de verwachtingen. "Of ik na afloop op het veld geëmotioneerd was? Nee hoor, dat viel wel mee. Maar ik was wel heel blij voor iedereen bij Feyenoord."

Been roemde zijn bijna 41-jarige doelman Rob van Dijk. "Hij is nog steeds ongelooflijk belangrijk voor ons. Niet voor niets hebben we dit seizoen in alle wedstrijden al veertien keer de nul. Darley is en blijft in principe mijn eerste keeper, maar hij moet eerst maar eens weer helemaal fit worden. Dan zien we wel verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen