Juventus boekt nipte overwinning bij Parma

6 januari 2010, 18:37   Bijgewerkt: 6 januari 2010, 20:48

Juventus heeft de weg omhoog weer ingeslagen. De komende tegenstander van Ajax in het Europa League-toernooi is 2010 begonnen met een zege. Op bezoek bij Parma werd het 1-2. Een eigen doelpunt van Paolo Castellini zorgde voor de beslissing in de wedstrijd. Juventus eindigde de wedstrijd met tien man. Verdediger Martin Caceres kreeg een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart en moest vertrekken.

Door de zege neemt Juventus de tweede plaats over van AC Milan, dat echter nog wel twee wedstrijden tegoed heeft. De ploeg van coach Leonardo speelt later vandaag op eigen veld tegen Genoa en kan Juventus bij winst alweer passeren.

Napoli klom woensdag naar de vierde plek, door met 0-2 te winnen bij Atalanta Bergamo. Het passeerde hierdoor Parma, dat van Juventus verloor, en AS Roma. De Romeinen kwamen, ondanks een 0-2 voorsprong, niet verder dan 2-2 bij Cagliari. Bij AS Roma debuteerde spits Luca Toni, maar hij kwam niet tot scoren.

Sergio Floccari kende een aanmerkelijk beter debuut voor zijn nieuwe werkgever. De spits, die Genoa deze maand verruilde voor Lazio Roma, hielp zijn club met twee goals langs Livorno. Het werd uiteindelijk 4-1 voor de Romeinen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen