Simao zorgt voor ontsnapping Atletico in Copa

14 januari 2010, 23:52   Bijgewerkt: 15 januari 2010, 08:59

Atletico Madrid is door het oog van de naald gekropen in de achtste finales van de Copa del Rey tegen tweedeklasser Recreativo de Huelva. De ploeg uit de hoofdstad moest na de 3-0 nederlaag van vorige week met ruime cijfers winnen. Dat lukte, 5-1, maar het verlossende doelpunt viel pas in de slotfase via Simao.

Na ruim een uur zag het er goed uit voor Atletico Madrid. Het had de schade uit de heenwedstrijd weggewerkt; door doelpunten van Sergio Aguero (2), Simao en Tomas Ujfalusi stond het immers met 4-0 voor. Een kwartiertje later was het echter Huelva dat opeens de beste papieren in handen had. Carlos Carmona zorgde namelijk voor de 4-1 en met het rood van Atletico-speler Paulo Assuncao (2x geel) dat daarop volgde, leek Atletico serieus voor uitschakeling te moeten waken. Maar de Madrilenen bleven koel en scoorden uit een vrije trap van Simao toch nog een doelpunt.

Eerder op de avond drong ook Real Mallorca met veel moeite door tot de laatste acht. In de slotfase van de krachtmeting met tweededivisionist Rayo Vallecano maakte Mario Suarez 3-1 voor de eilandbewoners. Die score was na de 2-1 nederlaag van vorige week genoeg om een startbewijs voor de kwartfinales binnen te hengelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen