Real in zeven minuten voorbij Deportivo Xerez

13 februari 2010, 21:55   Bijgewerkt: 14 februari 2010, 19:09

Real Madrid heeft het gat met Primera Division-lijstaanvoerder FC Barcelona tot twee punten teruggebracht. De Madrilenen zegevierden zaterdagavond met 3-0 bij rode lantaarndrager Deportivo Xerez. Alle goals vielen pas in de tweede helft. Barça reist zondag af naar Madrid, waar het de degens kruist met Atletico.

In de eerste 45 minuten had Real het zeker niet makkelijk met Xerez. De ploeg uit de hoofdstad had wel het betere van het spel, maar de thuisploeg kreeg enkele goede mogelijkheden om te scoren. Deze liet ze echter onbenut. Ook de Koninklijke sprong onzorgvuldig met de kansen om, met een 0-0 ruststand als logisch gevolg.

Na de pauze toonde Real, waar Royston Drenthe inviel, zich veel doelgerichter en liet het Xerez nauwelijks nog aan voetballen toe komen. Het overwicht leidde in de 64ste minuut tot een goal van Alvaro Arbeloa, die na een solo vanaf de rechterflank de 0-1 binnenschoof. Cristiano Ronaldo, de afgelopen twee wedstrijden geschorst, gooide in de daaropvolgende zes minuten de wedstrijd met twee doelpunten op slot (0-3). Tweemaal was Kaka gever van de assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen