Menzo vindt gedrag Kalezic 'een schande'

9 maart 2010, 09:29

SC Cambuur-trainer Stanley Menzo is helemaal klaar met zijn collega Darije Kalezic. De coach van De Graafschap smeerde maandag Cambuur-speler Reza Ghoochannejhad een rode kaart aan, vindt de trainer van de Friezen. Mede dankzij die kaart won De Graafschap met 3-0 en is de titel in de Jupiler League bijna binnen.

De Graafschap kwam al na een kwartier met tien man te staan, maar door de rode kaart voor Ghoochannejhad was het evenwicht snel hersteld. Hierbij speelde Kalezic een misselijkmakende rol, vindt Menzo. "Ik heb me dood geërgerd aan die man. De manier waarop hij onze spelers rode kaarten probeerde aan te naaien, vind ik echt een schande. Dat de scheidsrechter een rode kaart trok, vind ik prima. Dat is zijn beslissing. Maar daar moeten wij ons op de bank niet mee gaan bemoeien."

Menzo heeft dit na afloop van de wedstrijd ook tegen Kalezic gezegd, benadrukt hij voor de camera's van RTL7. "Wat hij daarop zei? Oh, dat weet ik niet meer. Ik hoef die man verder ook niet meer te spreken. Ik vind het echt een schande", foetert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen