Bargas redt met omhaal punt voor De Graafschap

Koen Freriks
12 september 2010, 15:44   Bijgewerkt: 12 september 2010, 17:06

ADO Den Haag heeft zondag onnodig twee punten laten liggen. De Hagenezen gaven tegen De Graafschap een veilige 2-0 voorsprong in een kwartier tijd weg. Hugo Bargas zorgde met onder meer een omhaal voor de puntendeling in Den Haag: 2-2. 

ADO Den Haag deed twee weken geleden veel zelfvertrouwen op door in eigen huis tegen PSV (terecht) een punt te pakken. Coach John van den Brom heeft zijn team eigenlijk het hele seizoen al goed staan, maar tot voor kort bleef de beloning telkens uit. Het bezoek van degradatieconcurrent De Graafschap kwam na de winst op VVV (3-2) en het gelijkspel tegen PSV (2-2) dan ook op het perfecte moment. 

De Superboeren werden teruggedrongen en hadden veel overtredingen nodig om op de been te blijven in het Kyocera Stadion. In de tweede helft kreeg Wesley Verhoek, ook één van de uitblinkers van de laatste weken, een uitstekende kans om de wedstrijd te beslissen. Jens Toornstra gaf een steekbal op de buitenspeler, die keeper Boy Waterman weliswaar omspeelde, maar door getreuzel de topkans niet benutte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen