Titelhouder Atletico wint, Gent verslaat Sporting

4 november 2010, 21:43   Bijgewerkt: 4 november 2010, 23:53

Atletico Madrid is warmgedraaid in de Europa League. De titelverdediger boekte donderdag zijn tweede opeenvolgende overwinning in het Europese bekertoernooi. Rosenborg BK was opnieuw het slachtoffer van de Madrilenen. Na de 3-0 van twee weken terug, verloren de Noren deze keer op eigen terrein met 2-1.

Sergio Agüero zette Atletico al na vier minuten spelen op voorsprong in Trondheim. Markus Henriksen maakte kort na rust gelijk voor Rosenborg, maar vier minuten voor tijd bezorgde Tiago de bezoekers alsnog de volle buit: 1-2.

Ondanks de twee zeges in successie is Atletico geen koploper in groep B. Die status is in handen van Bayer Leverkusen, dat door een laat doelpunt van Arturo Vidal met 1-0 won van Aris Thessaloniki. De Duitsers hebben na vier speeldagen acht punten, één meer dan Atletico. Aris (vier punten) en Rosenborg (drie) completeren de poule.

Door deze resultaten is de strijd om de tweede plek in groep C razend spannend. Op dit moment bezet Lille deze positie, die recht geeft op een plek in de volgende ronde, maar de Fransen hebben vijf punten, slechts één meer dan nummers drie Gent en Levski Sofia. Sporting is al bijna zeker van de volgende ronde. Die ploeg heeft met nog twee wedstrijden op de rol vijf punten voorsprong op de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen