Cassano direct belangrijk voor AC Milan

6 januari 2011, 16:55   Bijgewerkt: 6 januari 2011, 18:18

Antonio Cassano heeft bij zijn debuut direct zijn waarde bewezen voor AC Milan. In de uitwedstrijd tegen Cagliari kwam de aanvaller na rust als invaller in de ploeg en met een handig passje stond hij vervolgens aan de basis van het enige doelpunt van de wedstrijd, gemaakt door mede-invaller Rodney Strasser: 0-1.

Cassano voegde zich deze winter bij AC Milan. Hij mocht vertrekken bij Sampdoria na een ruzie met de voorzitter en de koploper van de Serie A zag in de aanvaller een welkome versterking. Tegen Cagliari bleek al waarom. Milan leek af te stevenen op puntverlies, tot Cassano met een handige pass Strasser alleen voor de keeper zette. Op de rand van buitenspel maakte de jonge middenvelder uit Siera Leone de 0-1. Zowel Cassano als Strasser was na rust als invaller in de ploeg gekomen. De Nederlander Clarence Seedorf stond negentig minuten in het veld bij de Rossoneri.

Door de overwinning op Cagliari liep Milan twee punten uit op Lazio Roma, dat niet verder kwam dan 0-0 bij Genoa. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams is nu vijf punten. Napoli kan de tweede plaats later vandaag overnemen, maar moet dan wel drie punten pakken in de uitwedstrijd tegen landskampioen Inter.

AS Roma, de nummer vier van de ranglijst, won met 4-2 van Catania. Marco Borriello en Mirko Vucinic scoorden ieder twee keer voor de ploeg uit Rome. 

Eerder op de dag had Juventus thuis met ruime cijfers verloren van Parma: 1-4. Onderaan de competitie deed Bari uitstekende zaken. De hekkensluiter boekte een cruciale zege op Lecce (0-1) en vond daarmee aansluiting met de teams boven zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen