Ook hekkensluiter houdt Zwolle van winst af

4 februari 2011, 21:59   Bijgewerkt: 4 februari 2011, 22:19

FC Zwolle is de kluts in 2011 volledig kwijt. Op bezoek bij hekkensluiter Fortuna Sittard kwam de koploper voor de vierde keer in vijf duels niet tot winst. In Zuid-Limburg bleef het 0-0. FC Zwolle heeft hierdoor 'nog maar' negen punten voorsprong op achtervolger RKC Waalwijk, dat eerder vanavond met 1-0 won van Helmond Sport.

Door de puntendeling tegen Fortuna staat de teller van FC Zwolle in 2011 op een schramele vijf punten. De ploeg verloor na de jaarwisseling van Emmen en BV Veendam, speelde gelijk tegen Den Bosch en Fortuna en won alleen van AGOVV. Fortuna Sittard is door het knappe gelijkspel tegen RKC hekkensluiter-af. Het is in punten gelijk gekomen met Almere City en heeft bovendien een beter doelsaldo. 

In de middenmoot van de Jupiler League krabbelde Go Ahead Eagles verder op. De ambitieuze ploeg uit Deventer won thuis met 1-0 van FC Emmen. Kevin van Diermen maakte na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Subtopper FC Eindhoven ging verrassend onderuit. Thuis tegen FC Dordrecht werd het 0-1. Ook een andere subtopper, BV Veendam, kwam niet tot winst. De Groningers speelden 0-0 bij RBC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen