Feyenoord haalt De Ceulaer naar Rotterdam

3 mei 2006, 10:28

Benjamin de Ceulaer speelt volgend seizoen voor Feyenoord. Dat heeft de Rotterdamse club donderdag bevestigd. De Belg heeft woensdag van Erwin Koeman te horen gekregen dat hij volgend seizoen deel uit zal maken van de selectie van Feyenoord. Dit seizoen speelde De Ceulaer nog op huurbasis bij RKC Waalwijk, waar hij een aardige indruk maakte.

De Ceulaer begon goed aan zijn seizoen in Waalwijkse dienst en scoorde zeven treffers in de eerste 25 wedstrijden. Een kuitbeenbreuk maakte vervolgens echter een abrupt einde aan zijn seizoen. Inmiddels is de Belg weer op de weg terug. Hij kan naar eigen zeggen weer hardlopen en verwacht zonder problemen aan te kunnen haken wanneer de clubs beginnen met de voorbereiding op volgend seizoen.

De Ceulaer reageerde op de website van Feyenoord dolblij op het nieuws. "Dat ik eerst naar RKC ben gegaan heeft goed uitgepakt voor me. Zo heb ik ervaring kunnen opdoen en ben ik gewend geraakt aan het voetbal in de Eredivisie. Ik vind het van professionaliteit getuigen dat Feyenoord mij die tijd heeft gegeven. Daar ben ik de club dankbaar voor. Ik heb altijd mijn best gedaan, me proberen te bewijzen en heb nu het gevoel klaar te zijn voor de concurrentiestrijd. Ook Koeman gaf aan dat hij er vertrouwen in heeft. Ik had in het gesprek overal rekening mee gehouden. Het gevoel dat ik na deze boodschap kreeg, was bijna niet te beschrijven."

Feyenoord trok De Ceulaer een jaar geleden aan van het Belgische Sint-Truiden. Om hem te laten wennen aan het niveau, speelde hij dit seizoen bij RKC. Inmiddels is de Belg volgens trainer Koeman toe aan de stap naar Feyenoord. In Rotterdam zal de rechtsbuiten de concurrentie aan moeten gaan met Romeo Castelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen