Boukhari en Buijs ontlopen straf

5 mei 2006, 10:12

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Nordin Boukhari en Danny Buijs geen straf opgelegd. Het duo kreeg afgelopen woensdag rood in de slotfase van het duel tussen Ajax en FC Groningen, maar de tuchtcommissie heeft beide spelers vrijgesproken wegens een gebrek aan bewijs. Hierdoor kan Boukhari toch meespelen in de bekerfinale, die voor komende zondag op het programma staat.

Boukhari en Buijs waren beschuldigd van het grijpen naar de keel van een tegenstander in de slotseconden van de laatste play-off in Groningen en kregen ook de rode kaart te zien. Beide voetballers weigerden het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal. Dat bleek een goede zet, want de tuchtcommissie sprak beiden vrijdagochtend vrij wegens gebrek aan bewijs. 

In tegenstelling tot Boukhari en Buijs kreeg Feyenoord-middenvelder Patrick Paauwe wél een schorsing. De routinier mist de eerste twee wedstrijden van het seizoen, omdat hij schuldig bevonden is aan het slaan van een tegenstander in het duel met Ajax. De tuchtcommissie van de KNVB legde hem een schorsing op van twee wedstrijden onvoorwaardelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen