Guidetti: "Fans hebben nog niets van mij gezien"

12 september 2011, 09:02

Naast Otman Bakkal maakte ook John Guidetti zondag zijn debuut voor Feyenoord. En evenals de middenvelder fleurde ook de spits zijn eerste optreden op met een goal. De Zweed, na een uur als invaller in de ploeg gekomen, benutte een penalty.

Van een droomdebuut wil Guidetti, voor één jaar gehuurd van Manchester City, echter niet spreken. "Absoluut niet, dan had ik er wel drie gemaakt", zegt de spits droogjes in AD Sportwereld. "Natuurlijk is het een start waar ik mee verder kan. Maar de supporters van Feyenoord hebben nog helemaal niets gezien van John Guidetti, dat komt de komende weken. Hopelijk zaterdag al in dat fantastische stadion de Kuip."

Guidetti maakte in Breda al wel kennis met de arbitrage. Hij kreeg in de slotfase van de wedstrijd een vrije trap tegen na een duel met Donny Gorter. "Dat was niet eens een overtreding. Maar in Nederland blijkbaar wel. Het zijn dingen waar ik rekening mee moet gaan houden. In Engeland is het bijvoorbeeld heel normaal om 'fuck off' naar de arbiter te roepen. Dat woordgebruik is zo ingeburgerd, bijna hetzelfde als tegen iemand 'hallo' zeggen. Hier kan het meteen een rode kaart betekenen, heb ik gehoord. Ik zal op mijn woorden letten", belooft de Zweedse jeugdinternational.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen