De Boer: "Blessure Vermeer lijkt mee te vallen"

27 november 2011, 17:21

Trainer Frank de Boer was zondag vooral tevreden met de prestatie die Ajax in het tweede gedeelte van het gewonnen uitduel met NEC (0-3) leverde. "In het eerste half uur was het heel slordig en leden we vooral voorin veel balverlies", zei hij.

"Gelukkig ging het in de tweede helft beter en komen we door een knap doelpunt van Sulejmani op voorsprong. Daarna zijn we eigenlijk niet meer in de problemen gekomen en hebben we nog tweemaal gescoord. Ik vond het vooral leuk dat Davy Klaassen tijdens zijn competitiedebuut zo ongeveer met zijn eerste balcontact scoorde. Dat is toch fantastisch."

De Boer kon niet verklaren waarom Ajax wederom slap begon aan een uitwedstrijd in de competitie. "We hadden bij rust zo maar met 1-0 achter kunnen staan", gaf hij toe. "Dat mag niet en moet er uit. Maar met de uitslag ben ik wel tevreden. Wij moeten gewoon naar onszelf blijven kijken en blijven winnen. Misschien laat de rest dan iets liggen."

De blessure die Kenneth Vermeer opliep tegen de Nijmegenaren valt mee. De doelman moest zich na een botsing met Kevin Conboy laten vervangen door Jasper Cillessen. "Maar ik verwacht dat hij er zaterdag tegen Excelsior weer bij is", stelde De Boer. "Kenneth had echter even geen gevoel meer in zijn bovenbeen. Dan kan ik geen risico met hem nemen. Bovendien hebben we met Jasper Cillessen een goede vervanger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen