Adriaanse: "Hopelijk valt blessure Chadli mee"

4 december 2011, 18:18

FC Twente-oefenmeester Co Adriaanse was zondag blij met de ruime uitzege van zijn ploeg op FC Utrecht (2-6). "Zes keer scoren in een lastige uitwedstrijd is niet makkelijk", zei hij. "Zeker niet als je donderdag nog van Fulham hebt gewonnen. Ik denk dat we goed bezig zijn. Leuk was ook dat onze talenten John en Berghuis samen weer driemaal scoorden."

Adriaanse kreeg de afgelopen weken veel kritiek nadat zijn ploeg vier punten had verspeeld tegen Vitesse en Heracles. Hij was daar niet verbaasd over. "Ach, de kranten moeten vol", zei hij. "Voorlopig doen we mee in de top. Laten we maar van wedstrijd tot wedstrijd leven. Dan zien we wel wat dat oplevert."

De coach van de Tukkers hoopt dat hij snel weer kan beschikken over Nacer Chadli. De spelmaker viel zondag na ruim een half uur uit met een knieblessure, die hij opliep na een botsing met doelman Rob van Dijk.

"Hij heeft een pees onder zijn knie gekneusd", zei Adriaanse. "Daardoor had hij even geen gevoel meer in zijn been. Na de wedstrijd liep hij alweer een beetje. Hopelijk valt het mee en is Nacer er snel weer bij. Misschien weten we maandag al meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen