Feyenoord op zoek naar versterking

13 augustus 2005, 12:04

Feyenoord coach Erwin Koeman probeeert voor de deadline van 31 augustus nog een of twee extra spelers aan te trekken voor het team uit Rotterdam. "Op meerdere plekken in het elftal kijken we naar spelers", liet Koeman weten.

Aan het Rotterdams Dagblad legde hij uit: "Ik ben er dagelijks mee bezig. Maar het is zo moeilijk om iemand op basis van een dvd te kopen. Ik vind dat niks. Als er vandaag (na de training waarin hij zelf mee deed) van mij een band was gemaakt, had je me nu ook verkocht. Ik vind dat we spelers zelf moeten zien. Het is belangrijk dat iemand van onze staf, John Metgod, Henk Duut of Wim Jansen, de speler eerst 'live' ziet. Zij weten namelijk hoe we spelen en wat voor type we nodig hebben."

De selectie van Feyenoord is momenteel erg krap zo geeft Koeman dan ook toe: "We hebben nu al blessures. Als er ook nog schorsingen bijkomen of er raakt nog iemand geblesseerd, dan wordt het een moeilijk verhaal. We willen met Feyenoord bovenin meedraaien, we willen ook presteren in de UEFA Cup en dan heb je meer spelers nodig. Maar het moeten echt directe versterkingen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen