Gastrol voor Kluivert in bioscoopfilm 'GOAL'

28 augustus 2005, 03:00

Eind september zal de film 'Goal Kick Off' in première gaan. De rolprent beschrijft het verhaal van de jonge Santiago, die de straten van Los Angeles verruilt voor een succesvolle loopbaan bij Premier League-club Newcastle United. In deze film zijn gastrollen voor onder meer Patrick Kluivert, Zinedine Zidane, David Beckham en Alan Shearer.

Goal Kick Off is de eerste van een serie van drie bioscoopfilms. In de vervolgfilms volgen we Santiago naar de aanloop van het WK van 2006 en zien we vervolgens hoe hij de sterren van de hemel speelt op dit toernooi. De opnames van de wedstrijden zijn gemaakt tijdens de echte wedstrijden en in de stadions van diverse grote clubs. Tijdens het WK zullen er op dezelfde manier opnames gemaakt worden voor de twee vervolgfilms.

De voetbalfilm zal in Nederland op 29 september in première gaan. Producent Matt Barrelle kan in elk geval niet wachten. Zijn drijfveer en inspiratie is duidelijk: "Tijdens het WK van 2002 in Japan zaten Mike Jefferies (producent) en ik te kijken naar Engeland-Brazilië. We keken om ons heen en zagen de pure passie en spanning, het kleurrijke en energieke schouwspel rondom het voetbal, en de internationale uitstraling van dit alles. We vroegen ons meteen af waarom niemand hier ooit een film over gemaakt had. Dat was het begin van Goal!. Maar deze film is meer dan alleen een verhaal over voetbal. Het is het verhaal van een jonge Latino die een groot talent voor voetbal heeft en zich van de straten van Los Angeles tot het eredivisievoetbal - het hoogste voetbalniveau ter wereld - weet op te werken", aldus Barrelle.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen