Kalou en Lazovic blijven bij Feyenoord

1 augustus 2005, 11:56

Salomon Kalou en Danko Lazovic zullen voorlopig niet vertrekken bij Feyenoord. Volgens technisch directeur Mark Wotte houdt de Rotterdamse club beide spelers aan hun contract.

"Salomon is speler van Feyenoord en blijft dat ook", verklaarde Wotte. "We hebben zeer recent nog contact gehad met PSV en aangegeven dat we niet verder willen onderhandelen. Op het bod uit Eindhoven gaan we niet in, omdat we daar niet beter van worden. Voor Salomon is het ook beter dat hij blijft. Hij wordt volgende week pas twintig jaar."

Ook Danko Lazovic zal de Kuip niet verlaten, hoewel de Serviër lange tijd in aanmerking leek te komen voor een transfer. Willem II, ADO Den Haag en Vitesse zouden Lazovic graag aan hun selectie toevoegen. "Ik zeg niet dat hij uiteindelijk helemaal niet verhuurd zal worden, op dit moment even niet", aldus Mark Wotte. "Erwin Koeman wil hem er graag bij houden en het clubbelang gaat in zo'n geval boven het belang van de speler. Hij heeft een maand de tijd om een basisplaats af te dwingen."

Lazovic lijkt zelf allerminst tevreden met de situatie. In de wedstrijd tegen Hertha BSC van zondag, reageerde de spits uitermate agressief na het scoren van een doelpunt. Lazovic sloeg verschillende keren zijn hand tegen zijn elleboog en richtte zijn blik daarbij op de eretribune. Ook trapte hij tegen een reclamebord. De emotionele uitspatting leek bedoeld voor Wotte, maar dat ontkende Lazovic na de wedstrijd. "Ik was niet boos. Dat doelpunt maakte me juist blij", beweerde de Serviër.

Wotte was zaterdag in Engeland toeschouwer bij de wedstrijd tussen Reading en Tottenham Hotspur. Volgens diverse bronnen zou Feyenoord zijn oog hebben laten vallen op Spurs-verdediger Erik Edman. Wotte ontkent de interesse in de oud-speler van Heerenveen. "Wij zijn niet op zoek naar een linksback. Voor wie ik wel in Engeland geweest ben, ga ik niet vertellen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen