Stevens baalt van vertrek Koné

24 augustus 2005, 12:38

Voor Huub Stevens is het vertrek van Arouna Koné naar PSV een flinke streep door de rekening. De trainer van Roda JC betreurt het vertrek van zijn sterspeler en zet zelfs zijn vraagtekens bij de handelswijze van PSV. "Je zou bijna denken dat het politiek is dat PSV hem uitgerekend haalt in de week waarin Roda-PSV op het programma staat", zegt Stevens in Dagblad de Limburger. 

"Gebeurt dit vroeg in de voorbereiding, dan heb ik geen problemen mee", zegt de teleurgestelde Stevens. "Het lijkt wel politiek van de grote clubs om de kleinere clubs onschadelijk te maken. Je weet dat je het kan vergeten als een club als PSV zich meldt." Volgens Stevens heeft het vertrek van Koné veel invloed op het vervolg van het seizoen. "Je kan geen hoog verwachtingspatroon creeëren en dan je beste speler laten vertrekken. Er is geen vervanger en komt die er wel dat vergt dat toch weer tijd om hem in te werken."

Technisch directeur Nol Hendriks liet in dezelfde krant overigens weten dat hij al een aantal spelers op het oog heeft die Koné in Kerkrade kunnen gaan opvolgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen