Groep 8: Zweden moeiteloos langs Bulgarije

3 september 2005, 21:23

Zweden blijft een angstgegner voor Bulgarije. Na de smadelijke 5-0 nederlaag tijdens het Europees kampioenschap gingen de Bulgaren zaterdagmiddag opnieuw hard onderuit tegen de Scandinaviërs. Zweden won met 3-0, waardoor de ploeg verzekerd lijkt van minimaal een plaats in de play-offs.

Bulgarije had de zware nederlaag voor een groot deel aan zichzelf te wijten. Al na 49 minuten werd Georgiev van het veld gestuurd, waarna de Bulgaren voor een kansloze opgave kwamen te staan. Zweden maakte dankbaar gebruik van de nummerieke overmacht en stuurde Bulgarije van het kastje naar de muur. Na een uur spelen resulteerde dit in de openingstreffer, die op naam kwam van Fredrik Ljungberg.

In het laatste kwartier van de wedstrijd bouwde Zweden deze voorsprong nog uit naar 3-0. Door deze zege staat Zweden bovenaan in groep 8, waar ook Kroatië hoge ogen gooit. De Kroaten spelen later vandaag een lastige uitwedstrijd tegen IJsland. Bij winst nemen de Kroaten de koppositie in de poule weer over van Zweden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen