Kuranyi: "PSV heeft verdiend gewonnen"

14 september 2005, 11:57

Voor Kevin Kuranyi waren de druiven zuur na afloop van het Champions League-duel tussen PSV en FC Schalke '04. De Duitse spits had zich veel voorgesteld van zijn eerste Europese optreden in dienst van Schalke, maar de ploeg ging in Eindhoven met 1-0 onderuit. "We misten net dat beetje geluk dat je in zulke wedstrijden nodig hebt", zei de aangeslagen Kuranyi direct na de wedstrijd tegen FCUpdate.nl.

De 23-jarige Kuranyi kwam deze zomer over van VfB Stuttgart en had hoge verwachtingen van het Champions League-avontuur met die Königsblauen. In de zware poule met AC Milan, Fenerbahçe en PSV was het echter van belang om goed van start te gaan, beseft ook Kuranyi. "Eigenlijk was dit een wedstrijd die we niet mochten verliezen. Op één of andere manier kwamen we niet in ons spel tegen PSV. Hoe dat kwam, weet ik ook niet. Je hebt wel eens van die dagen", zegt de geboren Braziliaan.

In de eerste helft stuurde PSV haar Duitse opponent van het kastje naar de muur, maar na rust kwam Schalke wat beter voor de dag. "We hebben in de rust met elkaar gepraat en gezegd dat we alles op alles moesten zetten om de wedstrijd nog te gaan winnen. In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan, aber leider hat es nicht gereicht." Oftewel: helaas was het niet genoeg voor de ploeg uit Gelsenkirchen.

In de tweede helft kreeg Schalke nog enkele kansen op de gelijkmaker. Aanvoerder Ebbe Sand kopte van dichtbij over het doel van Gomes, terwijl een afstandschot van Altintop knap gekeerd werd door de Braziliaanse doelman. In de slotfase had invaller Larsen de gelijkmaker nog voor het inkoppen, maar de Deen kopte naast. "In dit soort wedstrijden heb je een beetje geluk nodig om nog een punt of een overwinning uit het vuur te slepen", weet de bijzonder teleurgestelde Kuranyi. "In deze wedstrijd misten we dat beetje geluk."    

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen