Tsjechië gehavend tegen Armenië

5 september 2005, 10:52

Door de nederlaag tegen Roemenië (2-0) is de situatie voor Tsjechië plotseling geheel anders geworden. De ploeg van Karel Brückner heeft weliswaar vijf verliespunten minder dan concurrent Roemenië in de strijd om de tweede plaats achter Oranje, maar Tsjechië kan zich komende woensdag tegen Armenië dus geen misstap permitteren.

Na het duel tegen de Armenen speelt Tsjechië nog tegen Oranje (8 oktober) en uit tegen Finland (12 oktober). De Roemenen hebben alleen nog een uitwedstrijd tegen de Finnen op het programma staan. Voor Tsjechië is het dan ook zaak om tegen Armenië niet tegen onverwacht puntverlies aan te lopen. 

Tsjechië kampt voor het duel met de ploeg van Henk Wisman echter met de nodige personele problemen. Tomas Galasek, Tomas Rosicky, Marek Jankulovski en Jan Polak vielen al in een eerder stadium af en nu is ook doelman Petr Cech geblesseerd afgehaakt. De doelman van Chelsea heeft last van een schouderblessure en zal vermoedelijk vervangen worden door Sparta Praag-doelman Jaromir Blazek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen