Boateng twee maanden uit de roulatie

23 december 2005, 12:42

Middlesbrough kan voorlopig niet beschikken over Geroge Boateng. De verdedigende middenvelder heeft woensdag in het League Cup-duel met Blackburn Rovers een zware blessure opgelopen. De enkelbanden van de defensieve middenvelder zijn beschadigd en hij staat hierdoor in ieder geval twee maanden buitenspel. 

Boateng geldt bij Middlesbrough als een belangrijke speler. De ex-Feyenoorder is een vaste waarde op het middenveld van de Britse club en zijn blessure en is dan ook een flinke tegenvaller voor trainer Steve McClaren. Boateng mist door zijn blessure waarschijnlijk het UEFA Cup-duel met VfB Stuttgart op 15 februari. Ook de return, twee weken later in Middlesbrough, komt wellicht nog te vroeg voor de international.

Sinds enkele maanden behoort Boateng ook tot de selectie van het Nederlands elftal. In de aanloop naar de oefeninterland met Italië kwam hij ongelukkig in botsing met Mark van Bommel, waarbij de middenvelder van FC Barcelona zijn enkelband zwaar blesseerde. Opvallend genoeg heeft Boateng nu een vergelijkbare blessure opgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen