'Cziommer zegt FC Twente af'

12 april 2006, 12:08

Volgens de Twentse Courant Tubantia speelt Simon Cziommer volgend seizoen toch niet voor FC Twente. Enige tijd geleden meldde RTV Oost dat de Duitser komende zomer terug zou keren naar Enschede, maar inmiddels lijkt een transfer naar Enschede van de baan. Cziommer zou meer oren hebben naar een overstap naar Ajax of Feyenoord.

Zowel Ajax als Feyenoord toonde eerder al interesse in de 25-jarige middenvelder, maar beide clubs hebben zich nog niet officieel gemeld bij de zaakwaarnemer van de Duitser. Cziommer speelt sinds de winterstop op huurbasis voor Roda JC en zijn contract bij Schalke '04 loopt komende zomer af. De middenvelder kan dan ook transfervrij overstappen naar een andere club. 

Sinds zijn komst naar Roda JC draait de Limburgse club plotseling aanmerkelijk beter. Cziommer scoorde in dertien wedstrijden al zeven doelpunten en mede dankzij hem is de ploeg van trainer Huub Stevens nog altijd volop in de race om plaatsing voor de play-offs. Roda JC wil de Duitser dan ook graag behouden, maar Cziommer lijkt te willen wachten op Ajax of Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen