José Mari: "Villarreal doet niets onder voor Inter"

4 april 2006, 13:31

Na de krappe 2-1 zege van Inter tegen Villarreal, heeft de Spaanse ploeg in eigen stadion aan een kleine overwinning voldoende om de halve finale van de Champions League te bereiken. Hoewel iedereen Inter aanwijst als de uitgesproken favoriet om de laatste vier te bereiken, acht Villarreal-aanvaller José Mari (foto) zijn ploeg zeker niet kansloos. "We hebben evenveel kwaliteit als Inter", vindt de Italiaanse aanvaller.

"Inter heeft Adriano, maar wij hebben Forlan. Inter heeft Figo, maar we hebben Riquelme", zegt José Mari stoer. Volgens de Italiaan heeft zijn ploeg geen enkele reden om bang te zijn voor de blauw-zwarten uit Milaan. "Ik ben er van overtuigd dat we onze achterstand om kunnen buigen en ons gaan kwalifceren voor de halve finale."

"Ik kan me herinneren dat we nog op de lat schoten, we hadden voldoende mogelijkheden om nog een keer te scoren. Ik ben er van overtuigd dat we dit soort kansen in eigen stadion wel om gaan zetten in doelpunten. Cruciaal zal worden om Inter van scoren af te houden. Als we daar in slagen, hebben we aan één doelpunt genoeg", is de snelle rekensom van de Italiaanse aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen