'Newcastle United aast op Martin Jol'

10 april 2006, 10:08

Martin Jol geldt sinds dit seizoen in Engeland als een grote meneer in de voetbalwereld. De voormalig trainer van Roda JC en RKC Waalwijk staat met Tottenham Hotspur op de drempel van kwalificatie voor de voorronde van de Champions League en die prestatie is niet onopgemerkt gebleven. Volgens het AD staat Jol bovenaan het verlanglijstje van Newcastle United.

Naar verluidt zou Newcastle-voorzitter Freddy Shepperd al contact opgenomen hebben met zowel Jol als de directie van Tottenham. In Newcastle ziet men Jol als de aangewezen man om de kwakkelende club weer op het goede spoor te krijgen. Ondanks de aanwezigheid van enkele grote sterren kent Newcastle een desastreus seizoen en zal de ploeg naast kwalificatie voor Europees voetbal grijpen.

Tottenham lijkt echter niet van plan om Jol te laten gaan. De Londenaren zullen de trainer binnenkort een nieuw contract aanbieden en hopen hem nog lang te behouden. Het huidige contract van Jol bij de Spurs loopt nog tot medio 2007. De club heeft bovendien de optie om deze verbintenis te verlengen tot de zomer van 2008.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen