Parreira: "Duitsland grote favoriet voor WK"

21 april 2006, 11:37

Volgens de Braziliaanse bondscoach Carlos Alberto Parreira is niet zijn team, maar gastland Duitsland de grote favoriet om het WK te winnen. In Folha de São Paulo, een krant in zijn vaderland, probeert hij zijn elftal nadrukkelijk in de rol van underdog te krijgen.

Voor vrijwel iedereen is Brazilië dé grote favoriet voor het WK, maar Parreira ziet dat anders. "Ik denk dat landen als Italië en Duitsland net zoveel favoriet zijn als wij. Sterker nog, ik denk dat Duitsland de grootste favoriet is. Ze hebben in totaal al zeven WK-finales gespeeld en hebben het voordeel dat het publiek achter hen staat", aldus Parreira.

Of Parreira ook na het WK nog bondscoach van Brazilië zal zijn, weet hij nog niet. Toch beseft hij zich dat hij bij een nederlaag waarschijnlijk het veld zal moeten ruimen. "Er is slechts één mogelijkheid om aan te blijven als bondscoach van Brazilië en dat is door wereldkampioen te worden. Ik heb nog nooit een bondscoach gezien die er niet in slaagde om het WK te winnen maar toch mocht aanblijven in Brazilië."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen