Koeman blij met PSV-zege tegen Newcastle

Ger
30 juli 2006, 12:20

Met een overwinning tegen Newcastle United heeft PSV de trainingsweek in Engeland zaterdag fraai afgesloten. Ronald Koeman sprak zich na afloop van het duel lovend uit over zijn ploeg. "Ik ben heel tevreden. De groep is fit, en er is bewezen dat er nog veel muziek in deze selectie zit", aldus de oefenmeester op de website van PSV over de 3-2 zege van zijn ploeg. 

Koeman was vooral te spreken over het spel in het eerste uur. "Dat was zeer goed. We hebben grotendeels het spel gemaakt en konden steeds de vrije man vinden. Er zat ook veel beweging in, zeker als je beseft dat veel jongens pas een week trainen dan is dat prima. Stapje voor stapje werken we naar het niveau toe wat de mensen gewend zijn."

"Zo'n overwinning is onder de huidige omstandigheden altijd goed, dat geeft moed", gaat Koeman verder. "Newcastle speelt typisch Engels en tegen zulke ploegen kun je de ruimte goed uitbuiten, dat hebben we ook gedaan. Het vervolg van de wedstrijd was iets minder, maar dat kwam mede door wat vermoeidheid en doordat we veel gingen wisselen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen