Trainer Lazio: "Lijfsbehoud is het doel"

28 juli 2006, 10:01

Hoewel Lazio Roma is de Serie A lijkt te mogen blijven, zal de ploeg hoe dan ook een zwaar seizoen tegemoet gaat. Naar de huidige situatie zullen de Romeinen het seizoen immers starten met elf minpunten, waardoor het lang zal duren voordat ze de onderste regionen van de competitie kunnen verlaten.

Lazio zal de hele competitie achter de feiten aan lopen, weet ook trainer Delio Rossi. "Ik hoop niet dat deze straf gehandhaaft blijft", zegt hij dan ook. "Deze situatie kan flink wat problemen met zich mee brengen. Ons doel was om plaatsing voor de UEFA Cup af te dwingen, maar door de strafpunten zullen we onze doelstelling bij moeten stellen. Ons enige doel nu, als deze straf definitief wordt, is om degradatie te ontlopen."

De 46-jarige Delio Rossi is momenteel met zijn selectie op trainingskamp in Oostenrijk. Opvallend genoeg lijken de spelers niet wakker te liggen van de hectiek. "Ik moet echt een compliment geven aan mijn spelers, want iedereen werkt keihard. Niemand lijkt echt beïnvloed door de hele situatie in Italie", aldus de Italiaanse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen