Wie wil Javier Saviola?

28 juli 2006, 10:14

Javier Saviola weet nog altijd niet waar hij komend seizoen zal spelen. De Argentijn mag weg bij FC Barcelona, maar geen enkele club heeft nog een akkoord weten te bereiken met de Catalaanse club. Er is wel geïnformeerd naar de mogelijkheden om Saviola op huurbasis over te nemen, maar dat is voor Barcelona onbespreekbaar. "We gaan niet iemand verhuren wiens contract over één seizoen afloopt", zegt technisch directeur Txiki Begiristain.

Saviola komt niet voor in de plannen van trainer Frank Rijkaard en speelde de afgelopen seizoenen al op huurbasis voor respectievelijk AS Monaco en Sevilla. Waar hij komend seizoen zal spelen, is echter nog niet bekend. Voorlopig blijft hij gewoon in Barcelona, benadrukt Begiristain op de website van zijn club. "Bepaalde clubs hebben interesse getoond, maar we hebben nog geen goede oplossing kunnen vinden. Zolang er geen akkoord is met een andere club, blijft Saviola gewoon bij onze selectie."

"We hebben nog tijd om een oplossing te vinden, maar als dat niet gebeurt zal hij gewoon een rugnummer bij ons krijgen", gaat Begiristain verder. "Hij is een volwaardig lid van onze selectie, maar we zullen de komende periode blijven zoeken naar een club die hem over wil nemen. Een transfer op huurbasis is geen optie. Zijn contract loopt immers na dit seizoen af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen