FC Utrecht wacht op werkvergunning Sanmartean

20 februari 2007, 11:55   Bijgewerkt: 20 februari 2007, 12:04

"De klasse druipt er vanaf", zei FC Utrecht-trainer Foeke Booy over Lucian Sanmartean, toen de Roemeen vorige week meespeelde in een oefenduel tegen DOVO. De ploeg uit de Domstad bereikte direct een akkoord met de middenvelder, maar moet voorlopig nog even wachten voordat hij zijn debuut kan maken. De Roemeen wacht immers nog op zijn werk- en verblijfsvergunning.

FC Utrecht heeft beide vergunningen inmiddels aangevraagd. "We hopen natuurlijk op een positieve reactie van de instanties", zegt voorzitter Jan Willem van Dop. "Vanwege blessures waarmee we kampen en ook omdat we enkele belangrijke spelers zijn kwijtgeraakt, hebben we die jongen hard nodig."

Van Dop benadrukt dat hij met zowel Sanmartean als zijn zaakwaarnemer inmiddels al een akkoord bereikt heeft. De middenvelder, die transfervrij overkomt van Panathinaikos, tekent voor een half jaar, met de optie om dit contract tussentijds met twee jaar te verlengen. "Maar een definitief contract hangt af van de medewerking van de officiële instanties. We hopen, dat ze daar de noodzaak van deze transfer inzien."

Volgens trainer Foeke Booy is de Roemeen een aanwinst voor de Nederlandse competitie. "Over zijn kwaliteiten kan geen misverstand bestaan. Hij ziet het spel, heeft een goede techniek en heeft aan de bal een enorme versnelling in huis."

Bron: FC-Utrecht.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen